Benvolgut collist@, Desde la FECOLL ens…

Benvolgut collist@,

Desde la FECOLL ens demanen voluntaris:

“M’adreço a tu en nom del comitè organitzador de la 15a Festa-Torneig JOAN PETIT “NENS AMB CÀNCER”, que enguany tindrà lloc a la ciutat de Lleida, el dia 6 de juny, al pavelló Onze de setembre i a l’escola Pràctiques II, de 10 a 19 hores.

La festa d’aquest any l’organitza el Club esportiu Lleida Llista Blava juntament amb l’Ajuntament de Lleida, entitats del càncer local i la Fundació Amics Joan Petit Nens amb càncer, amb la col·laboració d’entitats diverses de Lleida i comarca.

Consisteix bàsicament, en un “petit-gran homenatge” que fan els nens i nenes de 3 a 6 anys de les escoles de clubs d’hoquei de tota Catalunya i de fora jugant partits de caire no competitiu als nens i nenes de la seva edat que en aquests moments estan lluitant o que ja han lluitat contra un rival que s’anomena càncer infantil.
L’objectiu de la festa és difondre que, tot i la duresa del contrari, ens ho hem de passar bé.

Per aconseguir que la festa sigui un èxit necessitem de la participació i ajut de tots aquells que vulgueu col·laborar amb nosaltres de forma desinteressada però que creguin amb el projecte i vulguin ajudar en aquesta tasca tan admirable.

Adjunt, t’envio una mica d’informació de Joan petit – Nens amb càncer. També pots consultar els següents enllaços per conèixer tots els detalls de la Festa Joan Petit – Nens amb càncer.: www.joanpetit.net, You Tube – 14a. Festa Joan Petit (Voltregà)

Si ens vols ajudar, com a voluntari, només et cal tenir més de 16 anys i emplenar el formulari que et poso a continuació i enviar-lo abans del dia 4 de maig. També t’agrairem que enviïs aquesta proposta als teus amics i familiars.

Fitxa d’oferiment voluntari.

Moltes gràcies per endavant per la teva atenció, res ens plauria més que poder passar-nos-ho bé preparant i celebrant aquesta festa.

Mercès i salutacions.”

Pam Queraltó
Coordinadora Departament Logístic

CE Lleida Llista Blava
Passeig Onze Setembre s/n
Tel. 973 247 940
Mòbil: 635 917 953
www.lleida-llista.com

Deixa un comentari