Aplec 2013

Queden menos de 4 mesos!!!

Ens posem en contacte des de l’organització de la COLLA NYAM per tal comunicar-te moltes coses en referència al pròxim aplec 2.013.

Desde la organització som concients que la crisis dificulta el poder venir a l’aplec. Aquest any em decidit mirar de muntar l’aplec amb una mica d’austeritat. Això no implica que busquem baixar la qualitat, tant sols que mirarem de deixar inversions per els propers anys i que reduirem en partides prescindibles, així com negociarem amb proveïdors per obtenir millors preus. Per aquests motius aquest any les quotes seran mes baixes.

Anem per parts:

CUOTA APLEC 2.013

FORMES DE PAGAMENT

a) COLLISTES DE SEMPRE – Diferents rebuts bancaris per arribar a pagar la quantitat de 120 euros ( 40 euros MARÇ, 50 euros ABRIL, 30 euros MAIG) Per els collistes que ja formen part del nyam és obligatori aquest sistema. Equipació no inclosa.

b) COLLISTES NOUS – Una vegada ha estat acceptada la seva incorporació pagarà 130 euros de la següent forma; rebut de 70 euros al Març y rebut de 60 Euros al Abril. Equipació no inclosa.

c)OPCIÓ DISSABTE – Només per a casos excepcionals de compromís. Opció no vàlida per a collistes de sempre. 85 euros en una sola cuota per rebut bancari el mes de abril. Aquestes places són molt limitades i queda reservat el dret d’admissió per part de l’organització. Samarreta inclosa.

*Els collistes ” de sempre” que aquest any no puguin participar en l’aplec, ho han de comunicar a l’organització abans del 1 de Març, si no és així, es passaran els rebuts corresponents. Si algú ha canviat de domiciliació bancària també ha de comunicar-ho abans d’aquesta data.

*Els collistes nous i “de sempre” que paguin la quota i no puguin assistir-hi, es guardaran els diners per la edició 2.014. Excepcionalment i en el cas de que sobrin diners un cop finalitzat l’aplec i l’organització estigui d’acord es retornaran el diners aquest mateix any.

*Les comissions per el retorn de rebuts, seran a càrrec del collista corresponent que hagi efectuat el retorn.

REBUTS BANCARIS

Actualment tenim tots els comptes bancaris de tots els collistes, els pagaments es faran de la següent forma:

1-5 MARÇ—————- 40 EUROS

1-5 ABRIL—————— 50 EUROS

1-5 MAIG——————- 30 EUROS

INSCRIPCIÓ NOUS COLLISTES

Les places estan limitades entre 65-70 collistes, per el que només hi haurà lloc aproximadament per uns 8-15 collistes si no hi ha cap baixa de collistes “de sempre”.

Per tal de inscriure un nou collista, s’hauran de complir els següents requisits:

1) Ser amic o amiga d’algun collista “de sempre”

2) Ser acceptat per l’organització

3) Enviar el número de compte, així com Nom, cognom, email abans del 30 de Febrer.

*En cas de que hi hagi més gent que places es tindrà en compte:

1) Que hagi estat en alguna altra edició del aplec a la colla

2) Que sigui una persona col·laboradora amb les tasques de la colla

EQUIPACIÓ

Es obligatori que tots els collistes tinguin i vesteixin durant l’aplec samarreta i mocador de coll. En la inscripció no esta inclosa la equipació. ( Excepte en el cas de la opció de dissabte )

Preus de l’equipació:

Samarreta: 10 Euros

Camisa: 18 Euros

Mocador de coll: 5 Euros

Suadera: 20 Euros

REALITZA LA COMANDA RESPONENT AMB AQUEST EMAIL. Serà carregat al teu compte corrent. S’ha de realitzar abans del 10 de Març.

Properament ens ficarem amb contacte amb tu per tal d’anar-te informant de com van les coses per la colla Nyam. Estiguis atent!!!

Salutacions, abraçades i petons,

ORGANITZACIÓ COLLA NYAM

Deixa un comentari